BUSHMAN sa od roku 1997 venuje vývoju a výrobe poriadneho oblečenia, ktoré vydrží takmer všetko, prepája a kombinuje materiály, strihy a vlastnosti vojenského, pracovného a outdoorového oblečenia. Pretože sami radi cestujeme a milujeme dobrodružstvo, dobre vieme, čo ľudia na svojich cestách potrebujú.

Pod značkou BUSHMAN sme za ten čas vytvorili cez tridsať praktických a premyslených kolekcií oblečenia a doplnkov, ktoré pomohli k vyniknutiu aj vlastného osobitného štýlu obliekania. Základ kolekcie vždy tvoria osvedčené výrobky, ich funkčnosť a spoľahlivosť preverili dlhé roky. Nerobíme oblečenie na jednu sezónu, nepodliehame aktuálnej móde a snažíme sa stále ísť svojou cestou – rovnako ako ty.

V hardwear oblečení BUSHMAN môžeš chodiť po horách, prejsť pralesom alebo púšťou. Ísť von so psom, na ryby, na pivo. Vyraziť do práce, na pole, na záhradu. Vždy máš istotu, že ťa podrží. 

BUSHMAN je značka prirodzeného a nenápadného oblečenia pre ľudí, ktorí chcú byť vždy o kúsok bližšie k prírode, pripravní užiť si dobrodružstvo všedného dňa, čeliť nepredvídateľnému a cítiť sa uvoľnene v každej situácií, na každej expedícií. Milujú prírodu, cestovanie, objavovanie, nové výzvy a hlavne sa chcú cítiť a vyzerať dobre. Našou filozofiou je riadiť sa rozumom, ale vedieť pustiť k slovu aj prirodzenosť. To všetko znamená byť BUSHMAN.

Tie nejlepšie materiály, ktorým môžeš pri svojich potulkách do divočiny či po mestských parkoch veriť, pochádzajú z prírody. Vyrábame oblečenie takmer výhradne z bavlny, kože, vlny, bambusu a ľanu. Tradičné látky spracovávame modernými spôsobmi, a sme tak schopní docieliť nadštandardné vlastnosti a ich skutočne dlhú výdrž. Naviac oblečenie a vybavenie zhotovené z prírodných materiálov môžeš na konci jeho cesty ľahko zlikvidovať, alebo zrecyklovať. Je čas vyraziť!

 

Všetky novinky nájdeš aj z pohodlia domova na www.bushman.sk

Facebook: Bushman Slovensko

Instagram : bushman.sk

OTVÁRACIE HODINY

  • pondelok· Od 10:00 do 21:00
  • utorok· Od 10:00 do 21:00
  • streda· Od 10:00 do 21:00
  • štvrtok· Od 10:00 do 21:00
  • piatok· Od 10:00 do 21:00
  • sobota· Od 9:00 do 21:00
  • nedeľa· Od 9:00 do 21:00
Title